Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μουσικά ντοκιμαντέρ με πολλά αστέρια

Το In-Edit Festival επιστρέφει στην Αθήνα από αύριο Τετάρτη έως και την Κυριακή κι επειδή πρόκειται για ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, αποχαιρετήστε μας τις επόμενες ημέρες. Οι φίλοι της μουσικής (και του κινηματογράφου κατά δεύτερον) φτιάξαμε ήδη πρόγραμμα, ο κινηματογράφος «Αστορ» στη Σταδίου, ένας από τους παλαιότερους στην Αθήνα (από το 1947), θα αποτελεί το δεύτερο σπίτι μας. Ενα πλήθος μουσικών ντοκιμαντέρ μάς περιμένει.
Το 2003, στη Βαρκελώνη, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το In-Edit Festival, ένα φεστιβάλ που πρόβαλλε ντοκιμαντέρ για... μουσικούς και... μουσικές. Δεκατρία χρόνια μετά, θεωρείται το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο με διοργάνωση σε περισσότερες από δεκαπέντε πόλεις, από την Πόλη του Μεξικού μέχρι το Βερολίνο και από το Σαντιάγο μέχρι τη Μαδρίτη.
Το In-Edit Festival ήρθε στην Ελλάδα το 2014, με πρώτη στάση τη Θεσσαλονίκη, ενώ την επόμενη χρονιά διοργανώθηκε σε δύο διαφορετικές εκδόσεις: στην Αθήνα τον Φεβρουάριο και στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο. Για το 2016, ξεκίνησε το ταξίδι του από Βαρκελώνη, περνάει τώρα από Αθήνα και συνεχίζει για πρώτη φορά σε Ιταλία και Ολλανδία.

Συνεχίζω στο άρθρο ...  www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Petros Koublis

estrellas

estrellas

«Και ο πιο μακρύς δρόμος με το πρώτο βήμα αρχίζει», σκέφτονται όσοι
τώρα κάνουν τα πρώτα τους δειλά βήματα στον χώρο που ο καθένας
τους επέλεξε. Εμείς τους συμπεριλαμβάνουμε σε αυτήν την κατηγορία
ελπίζοντας κάθε επόμενο βήμα τους να είναι λίγο καλύτερο από το
προηγούμενο. Εσείς δεν έχετε παρά να τους γνωρίσετε και να τους
ανοίξετε λίγο παραπάνω το παράθυρο στο όνειρο! Γιατί αν δεν ελπίζουν
και οι νέοι, ποιοι θα αναλάβουν αυτό το δύσκολο και επίπονο «έργο»;

Σας τους συστήνουμε και τους ευχόμαστε «Καλή επιτυχία»!


Βίλυ Αργυρούδη

ο κόσμος εδώ

Free counters!